پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

اعلام جزئیات ساقط کردن یک پهپاد متجاوز در ماهشهر

یک پهپاد از سوی سامانه پدافندی ارتش جمهوری اسلامی در شهر بندر امام خمینی از توابع شهرستان بندر ماهشهر ساقط شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز صدای نسبتا شدیدی مردم شهر بندر امام خمینی را متوجه حادثه ای کرد ولی تا ساعت‌ها کسی از علت این صدای مهیب بی خبر بود. 

 

ساعاتی بعد منابع محلی خبر دادند که سامانه پدافندی هوایی ارتش جمهوری اسلامی مستقر در منطقه، بعد از مشاهده یک پهپاد به سرعت آن را ساقط کرده‌ است

 

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در این خصوص اظهار داشت: در نخستین ساعات اولیه بامداد جمعه یک فروند پهپاد ناشناس وارد حریم شهرستان ماهشهر شد که بلا فاصله پدافند ارتش جمهوری اسلامی وارد عمل شد.

 

وی گفت: پدافند قرارگاه جنوب غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در ماهشهر با شلیک موشک این پهپاد ناشناس را ساقط کرد که لاشه آن در نیزارهای اطراف ماهشهر سقوط کرد.

 

وی اضافه کرد: هم‌اینک لاشه این پهپاد توسط نیروهای نظامی و امنیتی از لای نیزارها بیرون کشده شده و کارشناسان تحقیقات از آن را آغاز کرده اند.

 

رئیس شورای تامین استان خوزستان گفت: پهپاد یاد شده به طور قطع مربوط به کشورهای خارجی است و نتایج بررسی‌های کارشناسان نیز پس از مشخص شدن در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

 

شریعتی گفت: آنچه مشخص است این پهپاد بدون هماهنگی وارد حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران شده و به همین دلیل پدافند هوایی ارتش اقدام به ساقط کردن آن کرده است.

 

وی گفت: پدافند استان خوزستان با دقت و تیزبینی و بنا به حساسیت‌های منطقه و تهدیدات دشمن تمامی تحرکات را زیر نظر دارد و اجازه هر گونه قدرت مانور را از دشمن خواهد گرفت.

 

بندر امام خمینی یکی از بندرهای استان خوزستان ایران در خلیج فارس است. این بندر با داشتن ۳۸ اسکله فعال به طول ۷ کیلومتر، بزرگ‌ترین بندر فعال ایران است. اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان در این بندر واقع شده‌است. 

همچنین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیش از ۲۰ مجمتع پتروشیمی درجوار این شهر واقع شده است. 

 

منبع: مهر

ارسال نظر